GREENSAVER;BERZON.HIDA;MN

HomeNyheterLDeal L6 blir offisielt lansert 18. april

LDeal L6 blir offisielt lansert 18. april

2024-04-09
8. april kunngjorde Ideal Automobile offisielt at den ideelle L6 offisielt blir lansert 18. april. Den ideelle L6 er plassert som en SUV i mellomstørrelse i mellomstore, med en 5-seters layout og fokus på 200000 til 300000 yuan-serien. Med lanseringen av Ideal L6 vil den ytterligere gripe markedsandelen av SUV -er innen 300000 Yuan -serien, med et forventet månedlig salgsvolum på over 20000 enheter.
Når det gjelder intelligent kjøring, vil den ideelle L6, som andre modeller i L -serien, bli delt inn i to versjoner: Ad Max -versjonen og AD Pro -versjonen. Max-versjonen støtter høyhastighets- og bynavigasjonsfunksjoner, og det intelligente kjøresystemet er det ideelle AD Max, mens Air/Pro-versjonen bare støtter høyhastighetsnavigasjon, og det intelligente kjøresystemet er den ideelle Ad Pro. Når det gjelder maskinvare, er Max -versjonen utstyrt med 1 lidar, 1 millimeter bølgeradar og 11 kameraer. Den intelligente kjørebrikken bruker dobbelt NVIDIA ORIN-X, med en chip-datakraft på 508 topper. Den største forskjellen mellom Air/Pro -versjonen og MAX -versjonen er kanselleringen av Lidar og bruken av Horizon Journey 5 -brikken, som har en datakraft på 128 topper.
图片 .png
Den ideelle L6 vedtar fortsatt designstilen til de ideelle L -seriemodellene, med en semi -lukket ansiktsdesign foran. Fra navnet kan det sees at plasseringen av den nye modellen er lavere enn den ideelle L7 -modellen. Det er underforstått at den nye bilen er plassert som en stor fem -seters SUV.
Fra siden av bilen er det ikke stor forskjell i design mellom den nye bilen og andre L-serie-modeller. Den ideelle L6 vil fremdeles ta i bruk en enkel og jevn design, med en kontinuerlig midje- og skjulte dørhåndtak, noe som gir den en enkel og atmosfærisk generell stil. Når det gjelder kroppsstørrelse, er den ideelle L6 4925/1960/1735mm i lengde, bredde og høyde, med en akselavstand på 2920mm. Den er posisjonert som en fem seters utvidet rekkevidde mellomstørrelse SUV. Sammenlignet med den ideelle L7, er dens lengde, bredde og høyde 5050/1995/1750mm, med en akselavstand på 3005mm. Størrelsen på den ideelle L6 er betydelig mindre.
Når det gjelder interiør, er den ideelle L6 og L7/L8/L9 også i utgangspunktet det samme. Det er ikke noe instrumentpanel på venstre side, og de tar også en dobbel skjermdesign, fremdeles enkelt og luksuriøst. Totalt sett, med tanke på utseende, konfigurasjon og interiørdesign, er det fortsatt en ideell familiedesign med liten endring.
图片 .png
Når det gjelder kraft, er den ideelle L6 utstyrt med et utvalgssystem som består av en 1,5T firesylinderområdeforlenger og dobbeltmotorer foran og bak, og er utstyrt med elektrisk firehjulsdrift. Den maksimale kraften til 1,5T -firesylinderområdet Extender er 113 kW, utstyrt med en 35,8 kWh batteripakke, og et rent elektrisk område på 172 km. Når det gjelder batterier, er den ideelle L6 utstyrt med litiumjernfosfat fra henholdsvis Xinwangda og Ningde Times.

Hjem

Product

Phone

Om oss

Forespørsel

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende